Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar, kun je je verwachtingen en hulpvraag delen. Dit eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en vrijblijvend. Tijdens of na dit gesprek kun jij beslissen of je verder wilt en van mijn kant of ik je kan bieden wat je wilt; nodig hebt.

Intake

In dit gesprek gaan we dieper in op wie jij bent en wat je graag wilt bereiken. We bespreken hoe het traject er verder gaat uitzien. Na ongeveer 4 gesprekken evalueren we waar je dan staat en hoe je je verder gaat bewegen.. Uiteraard afhankelijk van je vraag.

De duur van het coachingstraject is afhankelijk van je hulpvraag en doelen. We staan tijdens het traject regelmatig stil bij waar je staat in het proces en ten opzichte van je doelen.

Bij integratieve coaching maken we naast gesprekken gebruik van je voorstellingsvermogen en doen we ook oefeningen waar je fysiek in beweging bent.

Learn2Dare

Daarnaast ben ik gecertificeerd begeleider van het programma begeleide zelfhulp bij angststoornissen van Learn2dare. Dit is een programma waar je in 12 weken aan de slag gaat om je angststoornis te overwinnen. Dit programma is geschikt voor als je last hebt van een gegeneraliseerde angststoornis, of paniekstoornis.

Tarieven

Gespreksduur per sessie varieert van 1 tot 1,5 uur.

Kennismakingsgesprek per uur €50,00

Sessie per uur €70,00

Indien sessie langer gaat duren, wordt dit door coach van te voren aangegeven en doorberekend.

Er zijn ook werkgevers die budget hebben van waaruit coaching betaald wordt. Informeer hiervoor bij je werkgever.
Voor zakelijke trajecten gelden andere tarieven. Deze zijn op aanvraag.